KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia

Laureaci świątecznego konkursu

Laureaci świątecznego konkurs na ,,Kartkę Świąteczną". 6 - latki 1. Jakub K. - grupa 6 2.Eryk D. - grupa 7 5 - latki 1.Wojciech T. - grupa 8 2.Zofia K. - grupa 8 3.Aleksandra R. - grupa 8 4 - latki 1.Jakub M. - grupa 5 2.Antoni S. - grupa 9 3.Antoni Sz. - grupa 2 Wyróżnienia: 1.Nel D. -...

Przedstawienia Świąteczne 2020

W grudniu odbyły się przedstawienia świąteczne z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia. Nasze przedszkolaki wzięły udział w występach artystycznych w swoich grupach recytując wiersze, tańcząc i śpiewając przepiękne kolędy. Wesołych Świąt!...

Ogólnopolska Akcja Edukacyjna ,,Dzieci uczą rodziców" cz.2

Nasza placówka kontynuuje udział w akcji edukacyjnej ,,Dzieci uczą rodziców". Tym razem dzieci poznały tradycje i zwyczaje bożonarodzeniowe. Zadaniem dzieci było pokolorowanie obrazka przedstawiającego Św. Mikołaja....

Aleksandrowska Aleja Bożonarodzeniowa 2020

Po raz kolejny nasze przedszkole wzięło udział w akcji ,,Aleksandrowska Aleja Bożonarodzeniowa”. W tym roku z powodu pandemii i reżimu sanitarnego choinkę ubrały Pani D.Pięta nauczycielka z grupy 9 i Pani M.Łukowska nauczycielka z grupy 2. Zapraszamy serdecznie do podziwiania wszystkich pięknie przybranych bombka...

Mikołajki 2020

Dnia 7.12.2020 roku do naszych grzecznych i zawsze uczynnych dzieci zawitał Święty Mikołaj, który wręczył  dzieciom wspaniałe prezenty. Tego dnia, dzieci wykonywały na zajęciach mikołaje z różnego typu materiałów, kolorowały obrazki a także śpiewały piosenki przywołujące Mikołaja....

Andrzejki - grupa 8

30 listopada odbyła się w grupie 8 zabawa andrzejkowa, która miała na celu zapoznanie z ludowymi zwyczajami i obrzędami. Dzieci zapoznały się ze zwyczajami wróżb andrzejkowych, takich, jak: "Kolorowe klucze, „Wyścigi butów”, „Wróżby z kostką” czy „Owocowej wr&oa...

Światowy Dzień Pluszowego Misia

Z okazji Światowego Dnia Pluszowego Misia na każdej grupie odbył się ,,Bal misiowy” poprowadzony przez nauczycielki grup. Dzieci śpiewały i  tańczyły do misiowych piosenek oraz kolorowały misie....

Dzień kredki - grupa 9

,,Kolorowe kredki w pudełeczku noszę, kolorowe kredki bardzo lubią mnie. Kolorowe kredki, kiedy je poproszę, namalują wszystko to co chcę". W poniedziałek 23.11.2020r. dzieci z grupy 9 obchodziły ,,Dzień Kredki"....